
تبلیغات

جستجو

پیوندهای روزانه

امکانات جانبی
طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی
طرح توجیهی تولید چیپس سیب زمینی
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 24 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 18 |
دریافت فایل
خلاصه طرح:
موضوع طرح : تولید چیپس سیبزمینی
ظرفیت : 500 تن در سال
سرمایه گذاری كل: 1929 میلیون ریال
سهم آورده متقاضی: 199 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 1730 میلیون ریال
دوره بازگشـت سرمایه: ده ماه
میزان اشتغالزایی : چهارده نفر
روش تولید:
برای تولید چیپس ، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود . سیب زمینی باید درشت ، سالم ، كاملا رسیده ودارای كمترین مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از اینكه سیب زمینی مرغوب انتخاب گردید، درآب شسته می شودتاگرد وخاك وهرگونه مواد خارجی سطح ازآن پاك شود. سپس بایدسیب زمینی راپوست كنده وآن را بصورت تراشه های نازك درآورد پوست كندن سیب زمینی توسط دستگاههای سایش انجام می گیرد. برای این منظور دركارخانه ها بیشتر از روش سایش استفاده می شود.دراین روش ضایعات سیب زمینی بین 1 تا 4 درصد است ، كه این مسئله بستگی به شكل ، اندازه وعمق گره هاوهمچنین مدت زمانی داردكه سیب زمینی در انبار نگهداری شده است .
چنانچه سیب زمینی پوست كنده را درمعرض هوا قرار دهیم ، رنگ آن تیرة مایل به قهوه ای می شود، كه پس از خشك شدن ، تبدیل به خاكستری می گردد.
پس از كندن پوست سیب زمینی ، نوبت به تهیه تراشه های نازكی از آن می رسد ،كه اینكار نیز بوسیلة ماشین صورت می گیرد.بدینترتیب كه سیب زمینی به داخل ظرف قیفی شكلی بنام هاپر ریخته می شودوباعبور ازمیان دستگاه مذكور، به درون ماشین برش سرازیر می گردد. در هنگام برش ، وبمنظور شسته شدن نشاسته از سطح تراشه ها، یك جریان آب دائمی باید از روی آنها عبور نماید.چنانچه نشاسته از سطح تراشه ها شسته نشود، باعث چسبیدن آنها بهنگام سرخ شدن خواهد گردید. تعیین میزان ضخامت تراشه ها نیز به عواملی ازقبیل جنس (نوع ) سیب زمینی، مدت توقف در انبار، مقدار آماس سیب زمینی و...بستگی دارد ، كه معمولا بین 5/1 تا3 میلیمتر متغییر می باشد.
میزان ضایعات هنگام شستشو وتهیه تراشه ها ، معمولا بین 5/0 تا 1 درصد وزن سیب زمینی خام مصرف شده است. قبل از ریختن تراشه ها به درون ظروف روغن داغ، باید تا حد امكان آنها را خشك نمود تا مدت زمان لازم برای سرخ شدن تقلیل یافته(حداكثر رطوبت باید بین 5/1 تا2 درصد باشد)،درمصرف سوخت نیز صرفه جوئی نمود.
عملیات رنگبری وضد عفونی:
چنانچه تراشه هابامحلول های شیمیائی خاصی آغشته نگردند، ممكن است رنگ آنها به قهوه ای متمایل شده وبرخی از آنزیم هه نیز درآن باقی بمانند. لذا برای جلوگیری از تیره شدن رنگ تراشه ها، وضدعفونی كردن آنها، بایستی تراشه هارا درهریك ازمحلول های زیر بمدت یك دقیقه یا بیشتر غوطه ور نمود:
1- محلول 5/0 درصد بی سولفات سدیم
2- محلول اسید فسفریك ونیترات سدیم(جوهرلیمو)واسید سیتریك (5/0 درصد)
3- محلول اسید هیدرو كلریك (جوهر نمك )واسید فسفریك (5/0 درصد)
دمای محلول ها نیز باید بین 5 تا95 درجه سانتیگراد حفظ شود.
مرحلة سرخ شدن:
پس از خاتمة عملیات رنگبری، تراشه های سیب زمینی درظرف روغن داغ ریخته می شوند.این ظرف ممكنست بصورت مخزن مستطیل شكل با كف تخت ویا استوانه ای شكل باشد.تراشه سیب زمینی كه پس از سرخ وبرشته شدن ، چیپس نامیده می شود، توسط یك ملاقة سوراخ دار دسته بلند از داخل ظرف روغن خارج می شود وبمنظور خروج روغن های اضافی ،برروی ظرف الك مانندی پهن میشود. در كارخانجات بزرگ، پس از خروج چیپس از درون روغن ،آنرا برروی سینی های آلومینیومی مخصوصی پهن نموده وبوسیلة نوارنقاله بداخل اتاقك خشك كن هدایت می نمایند.
مرحلةنمك زنی:
پس از خروج چیپس از درون روغن، عملیات نمك زنی برروی آن انجام می شود.دستگاه نمكپاش از یك ناودان قیفی شكل،یك غلطك شیاردار دردهانةتحتانی ویك تیغة قابل تنظیم درداخل آن تشكیل یافته است. تیغه قابل تنظیم ، مقدار نمكی را كه از ناودان قیفی به طرف غلطك شیاردار جریان می یابد كنترل می نماید. غلطك مزبور ، ضمن آنكه به آرامی درزیر ناودان قیفی می چرخد ، مقداری نمك رادر میان شیارهای خود حمل می كند. دراین موقع ، كفشكی كه دارای حركت دورانی معكوس نسبت به غلطك است، نمك درحال حركت را از تك تك شیارهای غلطك برمی دارد.
درازای هر یكصد كیلوگرم چیپس، بطور متوسط بین 5/1 تا2 كیلوگرم نمك مصرف می شود. اغلب تولید كنندگان چیپس سعی می كنند برای نمك زنی چیپس ازنوع مرغوب نمك طعام كریستالی استفاده نمایند.
همچنین،دربعضی از كارخانه ها برای جلوگیری از فساد احتمالی دراثر آنزیم ها وباكتری ها
از چاشنی هایی مانندگلوتامات منوسدیم(نمك اسید گلوتامیك)به عنوان چاشنی مخلوط نمك استفاده می كنند.بعلاوه درسالیان اخیرچاشنی هاواسانس های متنوعی به چیپس افزوده می شود كه باعث طعم دار كردن آن متناسب با سلائق مصرف كنندگان می گردد.از جملة این چاشنی هاواسانس ها میتوان به فلفل، سیر ، پیاز، جعفری، سركه و... اشاره نمود.
مرحله خشك كردن:
پس از خارج كردن چیپس از داخل روغن، آنرا بوسیلةنقاله به داخل اتاقك خشك كن منتقل نموده ، برای مدت3 تا4 ساعت در دمای بین 180 تا190 درجة فارنهایت( 65 درجه سانتیگراد) نگهداری می نمایند.كل مدت زمان لازم برای خشك كردن بین 8 تا 12 ساعت می باشد.رطوبت محصول نهائی نباید از7 تا 8 درصد تجاوز نماید وچیپسی كه به این ترتیب بدست می آید، ازلحاظ وزنی حدودا 25 درصد سیب زمینی تازه است.
پس از تهیه چیپس باید در اسرع وقت ( حد اكثر تا 20 دقیقه ) آن را بسته بندی نمود. چیپس را میتوان در قوطی هایی با گنجایش های متفاوت بسته بندی نمود ولی در اغلب كارخانه ها چیپس در كاغذهای ضد رطوبت یا كیسه هایی از جنس سلوفان 50 تا 220 گرمی بسته بندی میگردد . در كارخانه های بزرگتر سعی میشود چیپس در فضایی از یك گاز خنثی مانند ازت بسته بندی شود.
مناسب برای:
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاههای زود بازده
گرفتن مجوزهای لازم از سازمانهای دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
طرح توجیهی مجموعه اطلاعاتی است که نشان دهنده کلیه اطلاعات مورد نیاز برای شروع یک کار تجاری تولیدی و یا خدماتی می باشد . اطلاعاتی از قبیل سرمایه مورد نیاز ، دستگاه ها و لوازم مورد نیاز ، میزان تولید سالیانه و ... تا میزان حقوق و دستمزد در این طرح ها تنظیم گردیده است . داشتن یک طرح توجیهی نه تنها برای افرادی که مایل به استفاده از تسهیلات بانکی هستند مفید می باشد بلکه برای افرا علاقه مند به راه اندازی کسب و کار نیز ضروری می باشد.
طرح توجیهی تولید نان لواش
طرح توجیهی تولید نان لواش
دسته بندی | تولیدی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 20 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 15 |
دریافت فایل
خلاصه طرح:
موضوع طرح : تولید نان لواش
ظرفیت : 300 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمایه گذاری كـل: 357.94 میلیون ریال
سهم آورده متقاضی: 37.94 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 320 میلیون ریال
دوره بازگشـت سرمایه: 14 ماه
مقدمــه :
بیشك غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود كه قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . به گونه ای كه برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بینالنهرین میروییده است و دانههای این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این كشور به دست آمده است.
در ایران ، نمونه های گندم در كاوشهای باستانشناسی انجام شده در دامغان ، غارهای نزدیك به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستانشناسان عقیده دارند كه گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق كشت میشده است.
برای پخت نان ، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است . به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان كه بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است كه برای پختن یك نوع نان ابتدایی به نام كوماج مورد استفاده قرار میگرفته است. پس از آن ، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. كم كم تنورهایی كه هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید . جنس این تنورها از خاك رس است. بعدها تنور نان سنگك و بربری مورد استفاده قرار گرفتند كه با تغییر مختصری در كشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده میشود. عیب این تنورها در این است كه قطعاتی كه اول وارد میشوند آخر خارج میشوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یكسان نیست ، نانهای حاصل دارای پخت یكنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه ، امروزه از فرهای گردشی و سینی دار استفاده میگردد.
با توجه به اینكه ، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان ، نان میباشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزایش روزافزونی دارد ، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینكه با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان میتوانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
مناسب برای:
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاههای زود بازده
گرفتن مجوزهای لازم از سازمانهای دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
طرح توجیهی مجموعه اطلاعاتی است که نشان دهنده کلیه اطلاعات مورد نیاز برای شروع یک کار تجاری تولیدی و یا خدماتی می باشد . اطلاعاتی از قبیل سرمایه مورد نیاز ، دستگاه ها و لوازم مورد نیاز ، میزان تولید سالیانه و ... تا میزان حقوق و دستمزد در این طرح ها تنظیم گردیده است . داشتن یک طرح توجیهی نه تنها برای افرادی که مایل به استفاده از تسهیلات بانکی هستند مفید می باشد بلکه برای افرا علاقه مند به راه اندازی کسب و کار نیز ضروری می باشد.
طرح توجیهی تولید نان فانتزی
طرح توجیهی تولید نان فانتزی
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 21 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 16 |
دریافت فایل
خلاصه طرح:
موضوع طرح : تولید نان فانتزی
ظرفیت : 750 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمایه گذاری كـل: 35/1442 میلیون ریال
سهم آورده متقاضی: 35/152 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 1290 میلیون ریال
دوره بازگشـت سرمایه: 17 ماه
اشتغالزایی: 17 نـفر
مقدمــه :
بیشك غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود كه قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . به گونه ای كه برخی از ارقام وحشی آن از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بینالنهرین میروییده است و دانههای این گیاه مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این كشور به دست آمده است.
در ایران ، نمونه های گندم در كاوشهای باستانشناسی انجام شده در دامغان ، غارهای نزدیك به دریاچه مازندران و همدان به دست آمده است و باستانشناسان عقیده دارند كه گندم از حدود 5 تا 6 هزار سال قبل از میلاد مسیح در این مناطق كشت میشده است.
برای پخت نان ، از زمانهای بسیار دور روشهای متنوع و جالبی وجود داشته است . به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان كه بیشتر در میان چادر نشینان متداول بوده، روشی است كه برای پختن یك نوع نان ابتدایی به نام كوماج مورد استفاده قرار میگرفته است. پس از آن ، پختن نان های مسطح نظیر لواش بر روی سنگ یا تاوه داغ رایج گردید. كم كم تنورهایی كه هنوز هم در بسیاری از نقاط دنیا و بخصوص ایران متداول هستند برای تهیه نانهای پهن نظیر تافتون و لواش اختراع گردید . جنس این تنورها از خاك رس است. بعدها تنور نان سنگك و بربری مورد استفاده قرار گرفتند كه با تغییر مختصری در كشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده میشود. عیب این تنورها در این است كه قطعاتی كه اول وارد میشوند آخر خارج میشوند و بعلاوه چون دمای نقاط مختلف تنور یكسان نیست ، نانهای حاصل دارای پخت یكنواخت نیستند. برای رفع این نقیصه ،روشهای نوین عملآوری خمیر و پخت نان ابداع گردیده كه از آن جمله نان های حجیم و فانتزی میباشند كه علاوه بر پایین بودن ضایعات نان ، از دوام و ماندگاری بیشتری برخوردار بوده و ویتامین ها و پروتئین های موجود در نان به دلیل روش پخت در فرهای گردان یا سینی دار حفظ میگردد.
با توجه به اینكه ، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان ، نان میباشد و مصرف آن با توجه به رشد جمعیت افزایش روزافزونی دارد ، توجیه اقتصادی اجرای این طرح مناسب بوده ضمن اینكه با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان میتوانند سهم بسزایی در آن داشته باشند.
مناسب برای:
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاههای زود بازده
گرفتن مجوزهای لازم از سازمانهای دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
طرح توجیهی مجموعه اطلاعاتی است که نشان دهنده کلیه اطلاعات مورد نیاز برای شروع یک کار تجاری تولیدی و یا خدماتی می باشد . اطلاعاتی از قبیل سرمایه مورد نیاز ، دستگاه ها و لوازم مورد نیاز ، میزان تولید سالیانه و ... تا میزان حقوق و دستمزد در این طرح ها تنظیم گردیده است . داشتن یک طرح توجیهی نه تنها برای افرادی که مایل به استفاده از تسهیلات بانکی هستند مفید می باشد بلکه برای افرا علاقه مند به راه اندازی کسب و کار نیز ضروری می باشد.
طرح توجیهی تولید تافی و شکلات
طرح توجیهی تولید تافی و شکلات
دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 22 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 17 |
دریافت فایل
خلاصه طرح:
موضوع طرح : تولید شكلات و تافی
ظرفیت : 600 تن در سال
سرمایه گذاری كـل: 8/1488 میلیون ریال
سهم آورده متقاضی: 8/158 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 1330 میلیون ریال
دوره بازگشـت سرمایه: هجده ماه
میزان اشتغالزایی : هجده نفر
مقدمــه :
شكلات كاكائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی میباشد كه بیشتر بعنوان تنقلات مصرف میشود. شكلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد.چنانكه بیش از یكسال در انبار بماند خواص و كیفیت خود را از دست میدهد. انبار محصول شكلات و تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب بوده، انبار شكلات باید با رطوبت نسبی 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتیگراد میباشد. تحت شرایط مذكور شكلات بمدت 6 ماه با كیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور كلی شكلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.
چنانچه این محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول تولید شود رقیبی برای كالاهای مشابه خارجی میباشد و همچنین میتواند جهت صادرات در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد.
دانه های كاكائو ممكن است از نظر اسانس به دو گروه اصلی تقسیم شوند گروه اول شامل دانه های قوی از نظر اسانس بوده و گروه دوم انواع دانه های ضعیف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شكلات از دو نوع دانه كاكائو استفاده میگردد. گروه اول دانه های خوب بوده كه محصول آن كره كاكائو است و معادل 56% كاكائوی خالص است . گروه دوم دانه های متوسط و ضعیف است كه محصول آن پودر كاكائو بوده و معادل 44% كاكائو خواهد بود. پودر كاكائو معمولا بین 8 تا 27% چربی دارد . در صنعت شكلات سازی ، دانه های بو داده شده پس از آسیاب به صورت مس ( لیكور ) در میآید.
مناسب برای:
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاههای زود بازده
گرفتن مجوزهای لازم از سازمانهای دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
طرح توجیهی مجموعه اطلاعاتی است که نشان دهنده کلیه اطلاعات مورد نیاز برای شروع یک کار تجاری تولیدی و یا خدماتی می باشد . اطلاعاتی از قبیل سرمایه مورد نیاز ، دستگاه ها و لوازم مورد نیاز ، میزان تولید سالیانه و ... تا میزان حقوق و دستمزد در این طرح ها تنظیم گردیده است . داشتن یک طرح توجیهی نه تنها برای افرادی که مایل به استفاده از تسهیلات بانکی هستند مفید می باشد بلکه برای افرا علاقه مند به راه اندازی کسب و کار نیز ضروری می باشد.
طرح توجیهی تولید حوله
طرح توجیهی تولید حوله
دسته بندی | تولیدی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 20 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 15 |
دریافت فایل
خلاصه طرح:
موضوع طرح : تولید حـوله
ظرفیت : 65 تن در سال
محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور
سرمایه گذاری كـل: 5/2022 میلیون ریال
سهم آورده متقاضی: 5/202 میلیون ریال
سهم تسهیلات: 1820 میلیون ریال
دوره بازگشـت سرمایه: بیستویك ماه
میزان اشتغالزایی : سی و یك نفر
مقدمــه:
صنعت نساجی، پس از صنعت نفت مهم ترین و اشتغالزاترین صنعت كشور بوده و به واسطه وابستگی اندك آن به منابع خارجی توانسته است طی دهه های اخیر رشد مناسبی داشته باشد. حوله بافی یكی از شاخه های صنعت نساجی است كه در آن بافت تار و پودی به انضمام نخ پرز انجام می پذیرد. امروزه انواع مختلف حوله بافته و مورد استفاده واقع میگردد. از آنجمله میتوان به انواع حوله های دستی، آشپزخانه، حمام و پیش بند و زیر پایی و ... اشاره كرد.
در بافت حوله از نخهای پنبه ای كه دارای خاصیت جاذب الرطوبه هستند استفاده میشود. پركاربردترین نخ در حوله بافی نخ پنبه ای نمره بیست است كه بصورت یكلا در بافت پود و دولا در تار و پرز مورد استفاده قرار میگیرد.
همچنین مطابق با نیاز بازار میتوان حوله ها را بصورت یك یا دو قطبی ( كه به ترتیب در یك و دو طرف حوله ، پرز وجود دارد ) تولید نمود . چنانچه در بافت حوله از نخ خام استفاده شود، پس از بافت عملیات رنگرزی و پرداخت انجام میگیرد لكن اگر از ابتدا حوله با نخ های رنگی بافته شده باشد پس از اتمام بافت و دوخت، آماده عرضه به بازار خواهد بود.
در صورت اجرای این طرح ، محصولات قابل تولید آن، انواع حوله های طرح دار و ساده خواهد بود كه به دلیل مصرفی بودن این كالاها از بازار مناسبی برخوردارند.ضمن اینكه با توجه به ماهیت این فعالیت تولیدی میتوان از نیروی كار بانوان در ردههای تخصصی و كارگری نیز بنحو مقتضی استفاده نمود.
مناسب برای:
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاههای زود بازده
گرفتن مجوزهای لازم از سازمانهای دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
طرح توجیهی مجموعه اطلاعاتی است که نشان دهنده کلیه اطلاعات مورد نیاز برای شروع یک کار تجاری تولیدی و یا خدماتی می باشد . اطلاعاتی از قبیل سرمایه مورد نیاز ، دستگاه ها و لوازم مورد نیاز ، میزان تولید سالیانه و ... تا میزان حقوق و دستمزد در این طرح ها تنظیم گردیده است . داشتن یک طرح توجیهی نه تنها برای افرادی که مایل به استفاده از تسهیلات بانکی هستند مفید می باشد بلکه برای افرا علاقه مند به راه اندازی کسب و کار نیز ضروری می باشد.
دانلود نمونه سوالات درس آیین زندگی ( اخلاق کاربردی)
دانلود نمونه سوالات درس آیین زندگی ( اخلاق کاربردی)
دسته بندی | نمونه سوالات |
فرمت فایل | rar |
حجم فایل | 10.33 مگا بایت |
تعداد صفحات | 6 |
دریافت فایل
دانلود نمونه سوالات درس آیین زندگی ( اخلاق کاربردی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه
مربوط به اساتید دکتر علیپور و مختاری
نمونه سوال درس اندیشه اسلامی 2 (دانشگاه آزاد اسلامی)
نمونه سوال درس اندیشه اسلامی 2 (دانشگاه آزاد اسلامی)
دسته بندی | نمونه سوالات |
فرمت فایل | rar |
حجم فایل | 3.07 مگا بایت |
تعداد صفحات | 9 |
دریافت فایل
سه نمونه درس اندیشه اسلامی 2 دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه
این سوالات مربوط به اساتید عبداللهی ، عباسی و شریعتی می باشد.
سوپاپ خودرو
سوپاپ خودرو
دسته بندی | ساخت و تولید |
فرمت فایل | pptx |
حجم فایل | 1.297 مگا بایت |
تعداد صفحات | 30 |
دریافت فایل
این محصول دو فایل پاورپوینت و تعداد 30 اسلاید در مورد سوپاپ خودرو می باشد
به دوستانی که پروژه درس مرتبط و یا تحقیق از این دست دارند، این فایل پیشنهاد میشود
سیستم سازه دال مجوف یوبوت
سیستم سازه دال مجوف یوبوت
دسته بندی | عمران |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 2.346 مگا بایت |
تعداد صفحات | 43 |
دریافت فایل
در این فایل پی دی اف 43 صفحه ای دال مجوف یوبوت مورد بررسی قرار میگیرد. و در آن محاسبات مربوطه و روشهای اجرای آن و مقایسه این دال مجوف با سایر دال ها انجام میگیرد.
بام سبز
بام سبز
دسته بندی | عمران |
فرمت فایل | |
حجم فایل | 3.206 مگا بایت |
تعداد صفحات | 67 |
دریافت فایل
این فایل شامل چند فایل در خصوص ساخت و ساز سبز میباشد.این فایلها پی دی اف در خصوص ساختمانی مطابق با محیط زیست و دوستدار محیط زیست با بهره گیری از انرژی های پاک می باشد.

ورود کاربران

عضويت سريع

چت باکس
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |

پشتيباني آنلاين

آمار























تبادل لینک هوشمند

خبرنامه
